Élelmezésvezető tanfolyam
SzPk-00069-15-18 0 01 3
Élelmezésvezető tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
Engedélyszám: E-000526/2014/B044
A közétkeztetésben a változó diétáknak, táplálkozásnak egyre nagyobb szerepe van, igény esetén biztosítaniuk kell a diétás étkeztetés lehetőségét. A jogszabályok is korlátok közé szorítják a felhasználható allergéneket és a felhasznált allergéneket, azok jelzéseit a fogyasztók, vendégek, betegek számára. A mindennapok során a különböző korcsoportok és betegségben, allergiában szenvedők szükségletei szerint kell összeállítani az étlapot, figyelembe venni a számukra tiltott és ajánlható élelmiszereket. A különböző betegségekben egyre nagyobb szerepet kap a megfelelő táplálkozás, mint kiegészítő gyógymód. A naprakész ismeretekkel rendelkező szakemberek irányítják a közétkeztetést ellátó üzemeket.
Ha Önt érdekli az egészséges táplálkozás, ebben látja jövőjét, és van Vendéglátásszervező-vendéglős, Vendéglátó-üzletvezető, Szakács, Vendéglátóipari ágazati szakmai érettségi végzettsége vagy Vendéglátó szakmenedzser,és szeretne egy igen kreatív szakmát tanulni , akkor ajánljuk figyelmébe ezt a képzésünket. Nagyon széleskörű lehetőséget kínál ez a szakma és folyamatosan megújul.
Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!
“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014
Élelmiszeripar szakmacsoport, Élelmezésvezető Képzés
“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Élelmezésvezető Képzés